Ik Pantern

Referat

Referat: Alvesta SK - Ik Pantern

En jämn match som svajar i kvalite från vår sida men inget konstigt för att vara vår första match för säsongen
Vi går ut hårt direkt från början och tar tag matchen och spelar en bra hockey som resulterar i 0-1
Alvesta är snabbt tillbaka och börjar utnyttja våra misstag och kvitterar till 1-1
Efter deras kvitteringsmål blir vi ängsliga i vårt spel och det resulterar snabbt till 2-1 för Alvesta
Efter ett bra snack i periodvilan kommer Pantrarna ut med ny styrka och kvitterar matchen till 2-2
Med återvunnet energi och självförtroende så höjer vi kvalitet i vårt spel och tar ledningen i matchen med 2-3
Men Alvesta har inga planer på att bjuda Pantrarna på någon lätt seger utan krigar sig tillbaka i matchen med bra hockey och hårt jobb samtidigt som vi blir slarviga i egen zon och drar på oss långa anfall i egen zon som resulterar i 3-3
I början av tredje perioden är vi tillbaka i gammal synder där vi är slarviga i vårt spel som Alvesta utnyttjar blixtsnabbt och gör två mål inom en minut till 5-3
Efter time out så har vi bestämt oss för att ta oss tillbaka i matchen och inget är förlorat för en slut signalen har ljudit
Efter hårt jobb i slutet av matchen lyckades vi göra 5-4 i PP men vi lyckades inte kvittera matchen även om vi tar ut målvakten och har ett par riktigt vassa lägen i slutsekunderna
Alvesta vinner rättvist med 5-4 då dom är jämnare och gör färre misstag över 60 min
Det vi tar med oss från matchen är dom första 10 minuterna där vi spelar riktigt bra hockey och att vi vill bli jämnare över 60 minuter
Vi ser fram i mot retur mötet den 20/9 i vår egen Pantern Borg
Vill även lyfta fram våra unga Pantern krigare födda 05 som går in helt respektlöst och inkasserar två poäng på kontot
Markus Svärd 1 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng